torsdag 1 april 2010

Minus

21 kg sedan den 4 januari.....
8 kg innan op och 13 efter....
har ett par gamla jeans som är st 40... kommer snart i dom....................
tar det väldigt lugnt med maten just nu ... men kaffe och fil kan man leva länge på om man tar en bit banan mellan varven....;-)

4 kommentarer:

  1. Kommer in och önskar glad påsk :) Kram

    SvaraRadera
  2. GRATTIS till din viktnedgång.. Även om det är via op så jobbar du ju ändå hårt med maten och med din träning.. Bra gjort..

    Ha nu en riktigt bra påsk..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Tack för inbjudan!! Mycket lärorikt och bra att läsa, förutom infon om dumpningen... Hoppas slippa det. Har läst och hört om det tidigare, vet du vad i thaimaten det var som satte igång det, eller var det så att du åt för fort? Har försökt börja träna på att äta långsamt, men det är svårt. Jag har också svårt för att tugga ordentligt då jag saknar en del tänder i överkäken. Jag drog "femmorna" när jag var tonåring. Båda "sexorna" är borta, där är det bara ett stort hål. På ena sidan har jag bara en tand till (visdomstanden dragen) och på andra sidan 2 till. Allt jag tuggar hamnar i hålen och det gör det inte så lätt. Skall göra implantat där, men vågar inte göra det före op eftersom jag alltid får infektioner när de är inne och rotar i min mun. Vill inte riskera op.

    Hit skall jag komma tillbaka, enda nackedelen med en låst blogg är att det inte syns i min Google Reader när du uppdaterar. Har du inte "sett" mig på ett tag, påminn mig på Facebook eller i min blogg :)

    Kram och tack för förtroendet!

    SvaraRadera
  4. Fasen också, det går inte ens att lägga upp en feed. Vet du varför? Klickar jag på den orangea knappen så får jag ett felmeddelande, och klickar jag längst ner där det står Prenumerera på inlägg så får jag "Users are not permitted to read this blog"... Mysko. hur skall jag då hitta tillbaka hit? Lägger jag en vanlig länk kommer jag definitivt att missa läsa...

    SvaraRadera

Kul att du tog dig tid och kommenterade.. Kram NETTAN