tisdag 8 februari 2011

Nedräkningen...

har börjat...
8 februari ...
7 mars får jag nycklarna...
träninges motivationen är på topp....
humöret si och så...

6 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad jag undrat vart du tog vägen har inte sett till dig i din andra blogg. Nu idag satt jag mig ner o skulle rensa lite bland sparade favvo då hittade jag dig här i denna blogg. Den är ju inte offentlig så jag har lagt den lite vid sidan om.Vad har hänt egentligen? Hoppas att allt ordnar sig till det bästa. Det kan inte vara lätt att få ett helt nytt liv, som man ska anpassa sig till. Min dotter op sig oxå som du kanske kommer ihåg. Hon mår bra o har gått ner 35 kg.Hennes liv har också blivit annorlunda. Visst hon trivs jättebra med sig själv tycker att det är jättekul med kläder o att göra sig fin. Men samtidigt hör jag hennes längtan ut till nöjeslivet, Nu tycker hon att hon inte behöver skämmas över sin vikt längre utan är JÄTTESNYGG. Ja det är hon också. Men jag undrar ofta hur det ska sluta. Nu blir hon uppvaktad från häger o vänster o det är hon inte van vid. Ja kanske är jag dum som oroar mig. Samtidigt gläds jag över hennes resultat också.Förstår att du inte kan svara mig över kommentarer men om du vill så finns jag på agnethapandersson@hotmail.com.
    Kram till dig.

    SvaraRadera
  2. Hej vännen,

    Önskar dig all lycka när du väl kommit till ro i din nya lägenhet.
    Har inte följt med i svängarna, så jag undrar var skall du bo???

    Är det verkligen så att Du kan göra vid mina fötter???
    Låter underbart!

    Förstår att du går igenom en berg och dalbana just nu men jag tycker att Du är så stark som vågat ta steget. Bra jobbat!

    Snart vänder det och solen kommer att lysa över ditt nya liv ska du se. Håller tummarna för dig och du finns i mina tankar.
    Du vet var jag finns om du behöver nån att snacka med
    Kramisar Jeanette

    SvaraRadera
  3. Var markerar man här om man vill visa att man följer denna din blogg?

    SvaraRadera
  4. ingen aning agneta.. lägg den på din blogg så får du alla updateringar.. kram

    SvaraRadera
  5. Såååå fin profilbild :) Kram

    SvaraRadera

Kul att du tog dig tid och kommenterade.. Kram NETTAN