tisdag 29 juni 2010

Funderingar kring

allt skrynkligt skinn.... och hängande bröst,, måste man verkligen vänta 1 år innan man kan få en bukplastik... ser ju inte klok ut ... 2 nr större i byxor för fläsket skall få plats och folk säger gud så smal du är nu kan du inte gå ner mer... om dom bara visste att jag har 14 kg kvar och ännu mer om dr får bestämma....ångest!!!

4 kommentarer:

  1. Du kommer ju att gå ner det med så bäst att vänta med en plastikop.. En tjej jag känner gjorde sin nyss och innan dess hade hon ngn form av korsett under kläderna som höll in det överflödiga skinnet.. kanske ngt att fundera på, fast i denna värmen är det ju inget vidare med en sådan..

    Kramar Mia

    SvaraRadera
  2. känner igen mig, o jag har 25 kg kvar att gå ner. Men 6 månaders viktstabilitet krävs för remiss till plastik om man har ett visst häng.

    kolla länken: http://www.akademikliniken.se/Landsting/Region_Skane/Kriterier_for_bukplastik/

    kram

    SvaraRadera
  3. Tragiskt men sant, många landsting kräver även att man skall vara viktstabil ett år efter att man är "klar" med sin viktnedgång. Kram

    SvaraRadera
  4. Hej vännen
    Jag kan inte något om det här men tänk positivt; du når dit så småningom du klara det och vad är lite löst skin om du mår bättre än innan . kramr

    SvaraRadera

Kul att du tog dig tid och kommenterade.. Kram NETTAN